2012. augusztus 23-án 18 óra 00 perc és 22 óra 30 perc közötti időben ismeretlen autós az általa vezetett ismeretlen színű, típusú és forgalmi rendszámú járművel, feltehetőleg figyelmetlen, gondatlan hátramenet végzése közben nekiütközött a Kaposvár belterületén, a Teleki utca 5. számú társasház mögötti területen, az ún. Hild-udvarban leállított kék színű, Opel Corsa D típusú személygépkocsi bal hátsó sarkának és bal hátsó ajtajának.

Az ismeretlen járművezető a baleset után adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtva ismeretlen helyre távozott. A balesetben személyi sérülés nem történt, a várakozó Opel Corsa D típusú személygépkocsi megrongálódott.

A rendőrség kéri mindazok jelentkezését, akik a fenti közlekedési eseményt látták, és/vagy azzal kapcsolatban információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent I. utca 12. fsz. 7. szám alatt, vagy telefonon az 502-700 / 25-15 vagy 25-02 telefonszámon, illetve a 107-es és 112-es segélyhívó számokon.

Címkék: keresik, ütközés, autós, rendőrség, Kaposvár, kék hírek