A férfi vödrökkel a kezében indult megöntözni a mesterségesen telepített indiai kendert. A helyszíni szemlén lefoglaltak 59 tő kendernövényt. Az elkövető gépkocsijában szintén találtak kenderszármazékot.

kender ültetvény 1


A férfit előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra, akinél az alkalmazott drogteszt is pozitív értéket mutatott. A férfit kábítószerrel visszaélés bűntett megalapozott gyanújának elkövetésével gyanúsítottként hallgatták ki, majd ezt követően őrizetbe vették - tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálata.

kender ültetvény 2


Csütörtökön szintén kábítószerrel visszaélés bűntettének gyanújával gyanúsítottként hallgattak ki két budapesti férfit a Siófoki Rendőrkapitányságon.

kender ültetvény

(Fotók: Nagyatádi Rendőrkapitányság)

A két férfinek átvizsgálták a ruházatát, melyből növényi származék került elő. Mindkét személynél pozitív lett a drogteszt, ezt követően előállították őket és kihallgatták az üggyel kapcsolatban.

Egy másik intézkedéskor egy császári férfinél marihuánát találtak a kollégák, őt is előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra és szintén gyanúsítottként hallgatták ki.

Címkék: kenderültetvény, lebukott, Gyékényes, Siófok, rendőrség, kék hírek