2012. február 9-e előtti ismeretlen időben Kaposvár külterületén, a 67-es számú főúton egy ismeretlen típusú és színű jármű megrongálta a körforgalom középső részének észak-keleti részén lévő "szeletelt továbbhaladási irány" jelzőtábla lábazatát, ezzel anyagi kárt okozva a Magyar Közút Nonprofit Zrt-nek. Az ismeretlen járművezető a balesetet követően megállás, illetve adatai hátrahagyása nélkül, továbbá a rendőrség értesítése nélkül a helyszínt elhagyta. A balesetkor személyi sérülés feltehetően nem történt, anyagi kár azonban keletkezett.

2012. február 17-e előtti időben ismeretlen személy feltehetőleg az általa vezetett ismeretlen színű, típusú és hatósági jelzésű járművel közlekedve nekiütközött Kaposvár-Kaposfüred külterületén a 67-es számú egyik szelvényénél a bal oldalon álló "Egyéb veszély - veszélyes útpadka" jelzőtábla tartóoszlopának. Az esemény után az ismeretlen személy adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott a helyszínről és ismeretlen helyre távozott. A balesetkor személyi sérülés nem történt, a feljelentő tulajdonát képező tartóoszlopban anyagi kár keletkezett.

A Rendőrség kéri azok jelentkezését, akik a fenti közlekedési eseményeket látták, és/vagy azzal kapcsolatban információval rendelkeznek tegyenek bejelentést.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent I. utca 12. fsz. 7. szám alatt, vagy telefonon az 502-700 / 25-15 vagy 25-02 telefonszámon, illetve a 107-es és 112-es segélyhívó számokon.

Címkék: rongálók, tartóoszlop, tábla, rendőrség, Kaposvár, kék hírek