Az ismeretlen támadó álarcban, egy késsel fenyegetőzve tért be az üzletbe. Az eladónő nem ijedt meg tőle, hanem szembeszállt vele. Könnyebben megsérült, de sikerült megvédenie a pénzt. A támadó üres kézzel menekült el. A rendőrök nagy erőkkel keresik az elkövetőt, adott tájékoztatást a történtekről Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Helyiek szerint a símaszkos támadó egy biciklivel jött a vegyesbolthoz azzal is menekült el. A nőt a kezén vágta meg a pengével, és fejbe vágta.

A rendőrség a tettes elfogásához a lakosság segítségét kéri. A férfi 170-180 cm magas, erős testalkatú, valószínűleg erős dohányos, aki az elkövetéskor csuklyának lehúzható kötött, siltes sapkát viselt, és kerékpárral érkezett, illetve menekült el a helyszínről. A támadás előtt 10-15 percen keresztül a bolt közelében a Mátyás és Hársfa utca sarkán figyelt, mellette volt kerékpárja is. Bármilyen, az eset felderítését segítő információ esetén hívják a 06/82/553-210, vagy a 107-es telefonszámot, kéri a nagyatádi kapitányság.

Címkék: kés, Berzence, eladó, rablás, bolt, kék hírek