A településen több vagyon elleni bűncselekmény történt, melyeknek elkövetőit az alosztály munkatársainak sikerült azonosítaniuk: hat 21 és 28 év közötti nagyberényi és környékbeli fiatalt vettek őrizetbe a körzeti megbízottak. A fiatalok öt rendbeli lopás elkövetésével gyanúsíthatóak, nagy értékben vittek el szerszámgépeket, műszaki cikkeket, bútorokat, ereszcsatornákat.

Ságváron a borospincék környékén szaporodtak meg az alkalmi lopások. Az ádándi illetve a ságvári körzeti megbízottaknak sikerült sikerült megtalálniuk a tetteseket. A 15 rendbeli lopás miatt egy 19 éves és egy 30 éves ságvári férfit hallgattak ki gyanúsítottként, akik beismerő vallomást tettek. Fém tárgyakat, boroshordókat, villanymotorokat, olajkályhát loptak el.

Tengődön három testvért kaptak falopáson egy erdőgazdaságban. A kiérkező járőrök egy 17 egy 18 és egy 20 éves fivérekből álló csoportot vontak intézkedés alá, akik 2,5 köbméter fát vágtak ki. A fiatalokat előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, a kivágott fát pedig lefoglalták tőlük a rendőrök.

Címkék: Tengőd, Nagyberény, Siófok, fém, lopás, kék hírek