Ünnepi díszbe öltözött Nagyatád. Több szervezet összefogásának köszönhetően felkerültek a karácsonyi díszek és fények  a város több utcájába. Már második alkalommal elengedhetetlen része az ünnepnek az adventi vásár. A szervezők azt mondják: soha nem gondolták volna, hogy a kis patinás fabódék valakinek az útjában lesznek.

Szombat reggelre ismertelenek szétrúgták a Kossuth Lajos utcai hét bódé oldalát, a faragott díszlécek közül pedig többet össze is törtek. Nagyon elkeseredtünk, amikor reggel megláttuk - mondta Stoff Jánosné, az egyik szervező, a Nyerges Hagyományőrző Egyesülettől. - Reméljük nagyon hamar rendőrkézre kerülnek a tettesek. Gyanúsítottak már vannak. Mi a feljelentést megtettük - tette hozzá a szervező.
- Annak viszont nagyon örültünk, hogy a vállalkozók azonnal összefogtak, és néhány óra alatt helyreállították a pavilonokat. Így nyitásra már be is pakolhattak a kereskedők a faházakba. Gyakoribb járőrözést ígértek a rendőrök. Reméljük békés, és meghitt lesz karácsonyig a Kossuth utcai hangulat.

Nézze meg videón a nagyatádi fényeket, és a brutális rugdosás nyomait!

Címkék: rugdosták, összetörték, bodék, vandál, Nagyatád, kék hírek