A Kaposvári Rendőrkapitányság eljárást folytat ismeretlen személy ellen, aki 2011. november 28-án 12:05 órakor az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, sötétszürke színű, feltehetően Toyota Corolla típusú személygépkocsival Kaposvár belterületén a Németh I. fasorban a Kaposi Mór Oktató Kórház bejárata előtti parkolóból elindulva, tolatása során nekiütközött az előzőleg a Németh I. fasor 21. szám előtt leállított zöld színű, VW Transporter típusú tehergépkocsi jobb oldalának.

Az ismeretlen személy a baleset után a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott - tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

A rendőrség kéri azok jelentkezését, akik a fenti időben a kérdéses helyen vagy annak környékén közlekedtek, és az elkövetőre vonatkozó információval tudnak szolgálni.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvár Városi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent Imre u. 12. fszt. 7. szám alatt, vagy telefonon a 502-700 / 25-02 -es vagy 25-15-ös telefonszámon.

Címkék: tolatás, autós, ütközés, Kaposvár, rendőrség, kék hírek