A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya emberölés gyanúja miatt folytat eljárást egy újszülött halála miatt.

A bizonyítékok szerint a fiatal nő megszülte a gyermeket, melyet egy fagyasztóládába rejtett. A holttestre a napokban talált rá az élettársa, azonnal értesítette a rendőrséget.

A nyomozás további részletei a bűnügyi érdekekre tekintettel nem nyilvánosak - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálata.

Fagyasztóláda

Információink szerint a 30 év körüli bodrogi párt csendes, szorgalmas embereknek ismerték a szomszédaik. A férfi az önkormányzatnál dolgozott. Az asszony Kaposváron dolgozik, piacozni járt. Egy 11 éves kisfiuk van.

A helyiek szerint szerdán reggel korán az asszony fél 5-kor már busszal indult a kaposvári piacra. A férfi virslit akart főzni magának reggelire, és amikor benyúlt a fagyasztóládába, rábukkant a csecsemő becsomagolt holttestére. A kis csomag elé élelmiszereket pakolt a nő, hogy elrejtse. A férfi rosszul lett, mentőt kellett hívni hozzá. Ő értesítette a rendőrséget. A bodrogiak is úgy tudják, hosszabb ideje, akár másfél éve is szülhetett az asszony: a rendőrség szerint az év elején hozta világra eltitkolt gyermekét. A nőn nem látszott meg a terhesség, állítják a megdöbbent szomszédok. A rendőrök tegnap szerdán helyszíneltek, autóval mentek el az asszonyért a piacra.

A KaposPont információi szerint egy fekete szemeteszsákba rejtette a nő a 33 centiméter hosszú csecsemőt, aki a hűtőbehelyezéskor még életben volt. A helyiek szerint a család nyáron kipakolta a fagyasztót, de akkor nem találták meg a holttestet.

Nézze meg erről készült videónkat:

 

Címkék: fiatal nő, fagyasztó, szülés, csecsemő, gyilkosság, kék hírek