A feljelentés szerint október 26-án az esti órákban két ismeretlen személy ült be erőszakkal Siófok belvárosában egy helybeli hölgy piros VW Polo gépkocsijába és késsel arra kényszerítették, hogy a Balatonkiliti szőlőhegyre fuvarozza őket. Az elkövetők pénzt követeltek a nőtől, és nyomatékot adva követelésüknek egyikük többször megvágta a nő karját és arcát. A sértettnek végül sikerült a járművel  elmenekülnie a helyszínről.

késesfantom


Az ügyben a Siófoki Rendőrkapitányság indított nyomozást rablás gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen, akik közül az egyikről fantomkép is készült. A fantomképen szereplő férfi 35-40 évesnek kinéző, normál testalkatú, barna bőrű, körszakállat viselő férfi volt. Szemei jellegzetesen nagy kerek formájúak, orra keskeny, ajkai teltek. Az elkövetéskor sötétkék farmernadrágot, valamint sötétkék színű, orkán anyagból készült vastag télikabátot viselt, amelynek bal oldalán
felül fehér embléma volt látható.

A siófoki rendőrkapitányságon lakossági bejelentéseket várnak az elkövetőről a következő címre: személyesen, vagy levélben (8600 Siófok, Sió utca 12-20.) illetve telefonon a 85/519-150-es telefonszámon, valamint a 107-es 112-es segélyhívószámok bármelyikén.

Címkék: fantom, késes, szőlőhegy, Kiliti, Siófok, kék hírek