A bejelentés szerint a két felnőtt és két kiskorú gyermek édesanyja ugyan adott életjelet magáról, de amikor ők keresik telefonon, akkor nem tudják elérni.

Az eltűnés miatt a barcsi rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást indított, az elvégzett  adatgyűjtésekben több gyanús körülmény is felmerült. Erre tekintettel büntetőeljárást rendeltek el, mert a beszerzett információkból arra lehetett következtetni, hogy az asszony nem önszántából távozott otthonából.

A gyanús körülmények miatt kedden a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói is bekapcsolódtak a vizsgálatba. Megállapították, hogy a nő nem tűnt el, hanem otthonában egy veszekedés során a férje olyan súlyosan bántalmazta a lakásban, hogy belehalt a sérüléseibe. A holttestet ezután a férj a kocsijába rakta, és egy mezőgazdasági területen elrejtette, ahol a nyomozók tegnap megtalálták.

A férfi beismerte a gyilkosság elkövetését, a történtek részletes tisztázása szakértők bevonásával folyik, adott tájékoztatást a rendőrség sajtószolgálata.

Címkék: Drávagárdony, gyilkosság, holttest, férj, emberölés, kék hírek