A faluban sokan tudták, hogy a hölgynek viszonya volt más férfival. A férj is sejtette, ám ezt magába fojtotta. A falusiak azt mondják: az 54 éves rokkantnyugdíjas, szívbeteg férfitól a nő elköltözött, válni akart. A férfi könyörgött feleségének, hogy a gyerekek miatt kezdjék újra. Ezután történt a tragédia.


A férfi 21 éves fia, Szabó Jácint azt mondja: sosem bocsájtja meg ezt apjának. És nem is kíváncsi rá. Azt mondja: a férfi hátulról támadt feleségére és megfojtotta. Karóval is ütötte. Egy zsákba tette a holttestet, és az autó csomagtartójába rakta. A közeli temető melletti kukoricásban rejtette el, később akarta elásni.

Gyilkos férj


A legidősebb, 26 éves fiú azt mondja: apjuk eljátszotta az aggódó szerető férjet, hogy neki fogalma sincs, hová tűnt a felesége. A fiú reméli, hogy életfogytiglant kap majd apja. Együtt mentek be a rendőrségre hétfőn, hogy bejelentsék az anya eltűnését. Az apa akkor lett gyanús, amikor ellentmondó vallomásokat tett. Amikor a holttestet elrejtette, az úton találkozott az egyik fiával. A rendőröknek azt mondta, hogy megálltak beszélgetni, de a valójában csak intett neki. Arról is hazudott, hogyan sérült meg a keze. A felesége ugyanis védekezett.


Szabó Márió azt mondja: nem hagyja, hogy két kiskorú, 16 és 12 éves testvérét intézetbe vigyék, vagy nevelőszülőkhöz. A fiúk sokat sírnak. A 26 éves fiú gyámsága alá akarja venni őket, hogy egyben tartsa a családot.


A férj végül beismerte a tettét a rendőröknek. Pedig eleinte megpróbált félrevezetni mindenkit.  
A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság vádelőkészítő osztályvezetője, Heffer Attila azt mondja: a férj azért, hogy azt a látszatot keltse, hogy a felesége eltűnt, és elhagyta, a feleség mobiljáról a családtagok mobiljára smseket küldözgetett különböző magyarázatokkal. Már ez is gyanús volt a rendőröknek.


A gyilkost a rendőrök őrizetbe vették. A bíróság a héten dönt arról, hogy előzetes letartóztatásba helyezik-e.

Nézze meg erról készült videónkat:

 

Címkék: Márió, feleségét, megölte, Szabó, gyilkosság, kék hírek