A polgármester asszony és a titkárnője is a szobában voltak, amikor a 17 éves fiú tombolni kezdett. A kultúrház kulcsát akarta elkérni, nővére születésnapját szerették volna ott megünnepelni.
Bonnya polgármestere, Pácserné Komjáty Zita azt mondja: közölte, hogy nem adok engedélyt, mert előző szombaton szintén rendezvényt tartottak, és a környékbeli idősek panaszkodtak, hogy nem tudtak aludni tőlük. A fiú ekkor vesztette el türelmét.
A bonnyai önkormányzat hivatalsegédje, Frigton Györgyné szerint abban a pillantban már borult az asztal. Ő automatikusan feltartotta a kezét, hogy ne érje el.
A fiú hazaszaladt, és közben a rendőrök is megérkeztek. Az anya ekkor lépett közbe, karján 3 éves unokájával.
A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság ajtórefrense azt mondja: a fiatalember édesanyja, egy 44 éves hölgy a kollégáira támadt fejszével, kővel dobálta őket. A rendőrségi autóban kisebb kár keletkezett.

Baltásrendőr


A házhoz egy tucat rendőrautó érkezett. A fiú bátyja azt mondta, nem ez volt az első, hogy édesanyjuk összetűzésbe került a rendőrökkel. Szerinte anyja nem szereti a rendőröket, meg szokta hajtani őket.
Az idősebb fiú szerint balta nem volt az anyánál - ahogy a rendőrök mondják. Az egyenruhások a földre teperték a nőt, karjából kilökték unokáját. Két rendőr térdelt az asszonyon.  
- Valóban téglával dobálózott, de nem talált el senkit. 100%-os rokkant a szeme által, hogyan találhatott el egy rendőrt vagy rendőrautót is? - teszi fel a kérdést az idősebbik fiú.
A nő 17 éves állami gondozott fia sokszor megszökik, a rendőrök ilyenkor mindig nála keresik. A gyerek most is szökésben van. A polgármester asszony és titkárnője félnek, mert azóta a család életveszélyesen megfenyegette őket. Az egyik közösségi oldalon is fenyegetőznek.

Címkék: rátámadt, Bonnya, balta, rendőr, , kék hírek