Szerda reggel fura bejelentés érkezett a barcsi rendőrségre. A telefonáló elmondása szerint emberi fej akadt a horgára pecázás közben. Élet elleni bűncselekményre gyanakodva a rendőrség azonnal nagy erőkkel kezdte meg az eset felderítését. A médiumok fejvesztve rohantak a helyszínre, hisz nem mindennap akaszt koponyát egy mégoly lelkes pecás sem honi vizeinkben.

Azóta fejetlenség van, mondhatnánk, hiszen sem a rendőrségi vizsgálat, sem pedig a Kötél Egyesület kutatása nem vezetett eredményre. A környéken rögtön beindult a katasztrófaturizmus, hamár a londoni balhéból kimaradtak (legalábbis élőben).

buvar_1

A faluban nyomban tudni vélték, csakis a 3 éve eltűnt, halott asszony nézett vissza. Minek ide oknyomozás, búvárok, csip-csup bizonyítékok keresgélése? Ez látatlanban is világos, mondták a látóasszonyok. A fej ott volt, ez nem lehet vita kérdése.

Aztán a búvároknak malaca lett. Keresés közben egy fejre leltek. De sajnos, ez is csak sertés volt, mondják, így lassan gyaníthatjuk, nem a Rinya lett az asszony végső nyughelye.

A magyar archeológia régi nagy múltra tekint vissza, de disznófejet ennyiért még nem ástunk ki soha.

Tehát hulla van? Hulla nincs? Hulla hopp?!

Címkék: fej?, pecás, fejetlenség, rinya, babócsa, kék hírek