A vádlott és a sértett egyaránt egy kaposvári társasházban éltek, látásból ismerték egymást, de közelebbi kapcsolatban nem voltak. Idén egy márciusi este a vádlott és a nő összetalálkoztak a  lépcsőházban. Megbeszélték, hogy elmennek egy közeli presszóba. Ott a férfi italozott, majd visszamentek a társasházba, ahol a vádlott rábeszélte a nőt, hogy nézze meg a lakását.

A szobában először beszélgettek, majd a vádlott a sértettnek egy félmeztelen nőről készített fényképet mutatott. Ezt látva a sértett távozni akart a lakásból. Az ajtóban azonban a házigazda a kabátjánál fogva visszahúzta, a kanapéhoz lökte és azt mondta, hogy „nem mész te sehová”.

Többször megütötte,  megfenyegette, hogy ne próbáljon kiabálni vagy megszökni, mert akkor megöli. Ezután felszólította, hogy vetkőzzön le. A nő eleinte vonakodott, azonban a vádlott megfogta a nyakát és ismét megfenyegette azzal, hogy végez vele, ha nem teszi azt amit kér.

A sértett félelmében levetkőzött és a vádlott utasítására az ágyba feküdt. A vádlott is levette a ruhadarabjait, befeküdt a sértett mellé az ágyba, testszerte simogatta, péniszét a nő nemi szervéhez dörgölte.

Azonban nem volt merevedése, így végül megengedte a sértettnek, hogy kimenjen a fürdőszobába megmosakodni. Miután a nő fürdőszobából visszatért, a férfi megengedte neki, hogy felöltözzön és hazamenjen, valamint visszaadta neki a korábban elvett mobiltelefonját is. A vádlott előzetes letartóztatásban van.

Címkék: fenyegette, vetkőzik, erőszakos közösülés, nemi erőszak, társasház, kék hírek