A férfit akkor a vízirendészettel közösen sötétedésig keresték a vízimentők. Mivel a szemtanúk olyan nagy területet jelöltek meg az eltűnés helyeként, hogy azt lehetetlen volt átkutatni, a férfi keresését sötétedés után már nem folytatták.

Hétfő este azonban váratlan fordulat történt az ügyben, ugyanis a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának információi szerint a férfi hazatért családjához. Kiderült, hogy feltehetőleg a vízben beütötte a fejét, elveszthette az eszméletét, majd miután eddig még tisztázatlan körülmények között a partra került, szintén ismeretlen módon egy budapesti hajléktalanszállóra szállította valaki. Ekkor még személyazonosságával kapcsolatban semmit nem tudott mondani. Hétfő este azonban kitisztult az emlékezete, aminek köszönhetően haza térhetett családjához. Mivel a fejsérülése miatt még mindig bizonytalan az állapota, kedd délben kórházba szállították.

A férfi állapotát jellemzi, hogy információink szerint 2 és fél héttel eltűnését követően kedden már dolgozni szeretett volna menni.

Címkék: előkerült, megtalálták, vízimentők, Balatonszárszó, Somogy, kék hírek