Tegnap délelőtt ugyanitt sétált a család. A háziorvosnál voltak a kislányukkal. Azt állítják, hogy megállt mellettük egy autó, és a benne ülő férfi egy pisztollyal fenyegette meg őket. Erre az asszony rendőrért szaladt, a férj a kislánnyal a benzinkút felé indult. A férfi követte őket, és ott megállt - mondják.

Valenta Zsolt szerint: Amikor kiszállt az autóból, akkor innen kivette, betette vagy az ülés alá, és kivett egy gumibotot, azt ide betette és jött felém és magyarázott, hogy kiírtja az egész családot.A család azt mondja, hogy tegnap este még négyszer látták a házuk előtt az autót.

Valentáné szerint: Be is vagyok rekedve, mert egész éjjel nem aludtam, mert féltem, a tévében erről szó van, hogy petárdákat dobnak be a roma házakba.
A család azt állítja, hogy aki fenyegette őket, egy nyugdíjas rendőr.

Valentáné édesapja Dörömböző Ferenc a következőket mondta: Ha azt mondják, hogy bolond, vagy problémája van, akkor bolondoknak nem jár fegyver, akkor elmegyógyintézetben a helye.
Feljelentést tettek, a rendőrség pedig nyomoz.

A Somogy Megyei Rendőrfőkapitányság sajtórefense Bíró Gábor a következőt mondta: A kaposvári rendőrkapitányság személyi elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége miatt indított eljárást egy kaposvári férfival szemben.
Ha bebizonyosodik a vétség, akkor akár két év szabadságvesztést is kaphat a fenyegető.

Címkék: bűnügy, pisztoly, fenyegetés, fegyver, kék hírek