rablo

Fegyvernek látszó tárggyal ment be 2010. november 1-én 02:45 óra körüli időben egy férfi Balatonlellén a Rákóczi utcában lévő üzemanyagtöltő állomásra, ahol az ott dolgozó két alkalmazottat a kasszában lévő pénz átadására kényszerítette. A támadó 30-35 év körüli, 165-170 cm magas vékony férfi volt. Sötét kapucnis felsőt, sötétkék farmernadrágot, és kesztyűt viselt, az arcát pedig egy sállal takarta el. Miután megkapta a pénzt a helyszínről elszaladt.

A rablás során senki sem sérült meg. Az elkövető felkutatását nagy erőkkel kezdte meg a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság, mondta Bíró Gábor sajtószóvivő. Az utakon ellenőrző-áteresztő pontokat állítottak fel, adatgyűjtéseket, tanúkutatásokat valamint helyszínelést végeztek a rendőrök.

A főkapitányság bűnügyi osztályán kérik mindazok jelentkezését, akik az esetről információval rendelkeznek. A bejelentéseket a 107-es, illetve 112-es segélyhívó számokon várják. A nyomozás érdekeire való tekintettel az ügy további részleteire vonatkozóan információval nem tudunk szolgálni, így azt sem áll módunkban közölni, mennyi pénzt zsákmányolt a támadó, tette hozzá a szóvivő.

Címkék: benzinkút, rablás, fegyver, Balatonlelle, pénz, kék hírek