fantomkép balatonalmádi rablás


A férfi először kihívta az eladónőt az üzlet előtt kihelyezett játékokhoz. Kérdezgette pár percig, majd egy katalógust kért a játékról. Miután bementek az üzletbe az eladónőt a kasszában található pénz átadására szólította fel: „Add ide a pénzt, vagy baj lesz!” A fenyegetéstől a boltban egyedül tartózkodó eladónő megijedt, és átadta a kasszában lévő mintegy 150 ezer forintot.

Ezután a férfi elhagyta az üzletet. Az alkalmazottnak ekkor tűnt fel, hogy még egy férfi állt a bejárati ajtóban, aki az elkövetővel együtt gyalogosan továbbment. A bejelentést követően a Balatonalmádi Rendőrkapitányság nagy erőkkel kezdte meg a helyszínen az adatgyűjtést, tanúkutatást.

A keresett férfi nagyjából 170 cm magas, erős testalkatú, zömök, 30 év fölötti. Haja színe sötét, rövid. A bőre fehér színű, enyhén napbarnított. A bűncselekmény elkövetésekor sportos napszemüveget, rózsaszín alapszínű fehér kockás rövidujjú inget, krémszínű térdig érő nadrágot és fekete cipőt viselt.

Aki bármilyen információval rendelkezik a rablás körülményeiről, az elkövető hollétéről, kérjük jelezze a Balatonalmádi Rendőrkapitányság 88/438-711-es telefonszámán.

Címkék: Balatonalmádi, rablás, kék hírek