Jani két nőt is megpróbált megerőszakolni a somogyi megyeszékhelyen. Tavaly júniusban egy 18 éves lány a Csík Ferenc sétányon a Pogo Centerben szórakozott. Éjjel egykor észrevette, hogy a válltáskájából ellopták a pénztárcáját a szórakozóhelyen. Mobiltelefonon hívta a rendőrséget, majd hazaindult, mert már nem volt pénze. A felüljárón át a Gilice utcában a teniszpályák mentén haladt. A férfi az utcán eredt a nyomába, követte, majd mögé lépett.

A karjait lefogta, a fülébe suttogta: "Jani vagyok!", majd a lány arcát és nyakát kezdte nyaldosni. A sértett kétségbeesetten kérte, hogy hagyja abba, segítségért kiáltott. A támadó azonban a járda melleti füves vízelevezető árokba rántotta. Hagyd magad, nyugodj meg, mondta neki. A lány hiába védekezett, a férfi lehúzta róla a kabátot, és félig a nadrágot. Tapogatta, fogdosta. A saját nadrágját is lehúzta, és elővette a nemi szervét.

nemi eroszak

Közben a sértett mobiltelefonon hívta a rendőrséget, de nem vették fel. Ekkor a barátjával beszélt, elmondta neki, hogy mi történt, és ezt közölte a támadóval. A férfi ekkor elszaladt a Bartók Béla utca felé. A lány csak könnyebb hámhorzsolásokat szenvedett.

Öt nappal később egy délután a férfi egy nőre támadt, aki kutyát sétáltatott a Városligetben. A romok mögül előugrott, letolt nadrággal, kilátszó nemi szervvel. Két kézzel megragadta a nő két csuklóját. Most megerőszakollak!-kiáltotta, és a romok felé húzta. Az asszony kiszabadult a szorításból, és elfutott a Tesco nagyáruház felé. A férfi letolt nadrággal nem tudott utána szaladni. De azért utánakiabált: Úgyis elkaplak!

A nő egy járókelőtől kért segítséget, együtt hívták a rendőrséget. A kiérkező járőr 20 perc múlva elfogta a férfit a Malom-tónál. Erőszakos közösülés bűntettével vádolja az ügyészség a kaposvári férfit. Ügyének tárgyalása hétfőn kezdődött a városi bíróságon.

Címkék: Pogo Center, Malom-tó, Gilice utca, Csík Ferenc sétány, Bartók Béla utca, Kaposvár, kék hírek