A helyszínen életét veszítette az a 27 éves fiatalember, aki hétfő délelőtt kiesett egy tizedik emeleti lakásból Kaposváron, a Füredi úton. A szerencsétlen férfi a panelház alatt parkoló gépkocsira zuhant. A rendőrség idegenkezűségre utaló nyomot nem talált a helyszínen - tájékoztatott Bíró Gábor a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Azt még nem lehet tudni, hogy balesetről vagy öngyilkosságról van szó. Délre a rendőrség befejezte a helyszínelést, csak egy gondnok takarítja össze a helyszínen egy autó alkatrészének darabjait. A fiatalember ugyanis egy ott parkoló kocsira zuhant, teste megrongálta a jármű elejét.

 

A közelben kutyát sétáltató asszonyok azt mondják: a 27 éves fiú édesanyja 20 évvel ezelőtt ugyanúgy, ugyanitt öngyilkos lett, kiugrott a tizedikről. Azóta ott lakott a család: a fiú, öccse, édesapja és nevelőanyja. M. Zoltán a lakása ablakából vetette ki magát, ha öngyilkosság történt. A lakótelepi szóbeszéd szerint a szerencsétlen sorsú fiú ivott és kábítószerezett is korábban. Előfordulhat, hogy bódultan kiszédült az ablakon. Néhány szomszéd azt állítja, hogy gyakran zavartan viselkedett, beszélt, dudorászott magában. De mindenki kedvelte, mert jól köszönő, udvarias, barátságos lakó volt.

 

Ma délelőtt a munkaügyi központban járt. Régóta munka nélkül volt, és szobafestői állásinterjúra hívták be. Nem tudni, hogy elnyerte-e az állást, ezt a titkot magával vitte a halálba.

Címkék: Baleset, kék hírek