veres sorospohar0313
Emberölés bűntette miatt emelt vádat az ügyészség egy 28 éves somogyszili férfi ellen a polányi gyilkosság ügyében. Az eset november 27-én történt, részletesen beszámolt róla a Kapospont.

A vádlott és a sértett, vagyis a gyilkos és áldozata ismerték egymást, közöttük feszült volt a viszony, mert mindkettejüknek viszonya volt ugyanazzal a polányi nővel. A somogyszili fiatalember tavaly egy novemberi este a polányi italboltban beszélgetett ismerőseivel, italozott. Ott volt a részeg sértett is. Előbb beszélgettek, majd vitatkoztak. Ezután sörösüvegekkel estek egymásnak. Előbb a sértett vágta arcon az üveggel a másikat. A vádlott a földre esett.

Felállt, majd a pultról felkapott egy sörösüveget, és szemen ütötte ellenfelét. Dulakodni kezdtek, de a többi vendég szétválasztotta őket. Még aznap este a sértett ki akart békülni, de a vádlott nem fogadta el a kézfogását. Ismét összeverekedtek. A kocsma előtt csaptak össze. A somogyszili férfi elővette a kését, és hétszer szúrta meg az áldozatot, aki a helyszínen meghalt. Az ittas késelő beült a kocsijába, és megpróbált elmenekülni. Egy kaposvári rendőrjárőr a Raktár utcában fogta el a megyeszékhelyen. A vádlott előzetes letartóztatásban van.



               
 

Címkék: polány, emberölés, kék hírek