Nágocs02

A buszon mindössze ketten utaztak, ők nem sérültek meg a balesetben. A személyautóban ketten súlyosan, egy harmadik ember könnyen sérült meg. Őket a mentők a siófoki kórházba szállították. A mentésben a tabi önkéntes tűzoltók segédkeztek.

Nágocs01

A baleset délelőtt fél 10-kor történt. Karsay Kornél, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferens-helyettese a Kapos.hu-nak elmondta: a buszvezető a nágocsi elágazásnál le akart kanyarodni, de megcsúszott a járművel, és nekirohant a szemből jövő személyautónak. A buszsofőr elismerte a felelősségét a rendőröknek. A baleset körülményeit vizsgálják.

A Kapos Volán Zrt. közleményben arról tájékoztatott, hogy a társaság 9.25-kor Tabról Balatonlellére közlekedő menetrend szerinti járata a sűrű ködben frontálisan ütközött a nágocsi elágazóban 9 óra 50 körül egy személygépkocsival. A gépkocsiban utazók közül ketten megsérültek. Őket a mentők kórházba szállították. A buszon mindössze ketten utaztak, ők nem sérültek meg az ütközésben.

Sajtóanyag

A KAPOS VOLÁN Zrt. 9.25-kor Tabról Balatonlellére közlekedő menetrend szerinti járata a sűrű ködben frontálisan ütközött a nágocsi elágazóban (9.50 óra körül) egy személygépkocsival. A gépkocsiban utazók közül ketten megsérültek. Őket a mentők kórházba szállították.

A buszon mindössze ketten utaztak, ők nem sérültek meg az ütközésben.

Címkék: Nágocs, Kapos Volán, személyautó, sérült, ütközés, busz, baleset, kék hírek