Vipera

A 32 éves férfi előkapta a viperát, vagyis egy teleszkópos, kinyitható fémbotot, és lesújtott vele a szemben álló férfi fejére. Többször ütött, de nem talált teljesen, ezért a másik férfinak csak könnyebb, nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek. A kiérkező mentők látták el a sérültet. A rendőröket is kihívták a történtek miatt. A nagybajomi járőrök a lakásáról állították elő a verekedőt, aki nem tagadta a viperás ütlegelést. Ellene súlyos testi sértés kísérlete miatt indítottak büntetőeljárást.

Értesüléseink szerint a két férfi két-három éve van haragos viszonyban, egymás köszönését sem fogadják. A harag okáról nem nyilatkoztak a nyomozóknak, csak annyit mondott egyikük, hogy a másik beleavatkozott az életébe. Azt azonban nem lehet kideríteni, hogy eredetileg min kaptak össze.

A viperás elmondása szerint a sértett üzengetett neki, a harcias üzenetektől pedig ő felkapta a vizet. Amikor szerdán meglátta az utcán, egyenesen nekirontott. A tettes azt vallotta: a másik férfinél egy fúrógép volt, aminek a zsinórjával megütötte őt, ez fokozta a harci kedvét.  A rendőrségi nyomozás feladata eldönteni, hogy zajlott le pontosan a csetepaté.

Címkék: vipera, kék hírek