Bolhón, a Rákóczi utcában a közeli mezőről lezúduló, nagy mennyiségű víz okozott gondot: betört egy családi házba, amelynek lakói ideiglenesen rokonokhoz költöztek. Az ár elvonulása után a víz távozott az ingatlanból. 

null

Kaposváron egy társasház pincéjében egy méter magasan állt a víz, amelyet a tűzoltók szivattyúkkal távolítottak el. Majd órákon át az egyik Füredi úti áruház parkolójában dolgoztak a kaposvári hivatásos és a KÖTÉL Egyesület önkéntes tűzoltói. Öt szivattyúval távolították el a vizet az üzlet területéről, majd megakadályozták, hogy a nagymennyiségben felgyülemlett eső újra betörjön a parkolóból. 

null

Iharosberényben is lakóházak kerültek veszélybe a felhőszakadás után. Karádon és Nagybajomban sikerült a tűzoltóknak megakadályozni, hogy az utcáról befolyjon a víz ingatlanokba. 

null

Öt esetben útra és személyautóra dőlt fák eltávolítását végezték a somogyi egységek.  


Ez volt a helyzet a Raktár utcában péntek délelőtt.Ez volt a helyzet a Raktár utcában péntek délelőtt.Ez volt a helyzet a Raktár utcában péntek délelőtt.Ez volt a helyzet a Raktár utcában péntek délelőtt.Ez volt a helyzet a Raktár utcában péntek délelőtt.
Ez volt a helyzet a Raktár utcában péntek délelőtt.
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: iharosberény, bolhó, eső, időjárás, kaposvár