Alig egy évvel ezelőtt kezdte meg működését Kaposvár egyik legfiatalabb éttereme és ennyi idő alatt sikerült kiérdemelniük a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara védnöki tábláját.

A tulajdonos Horváth Gábor nagyon pozitív elismerésnek tartja a védnöki táblát. Mint mondta, következetes előkészítő munka van mögötte és állandóan tartani kell az elért színvonalat. Mint mindem elismerés, úgy ez is jól jön az étteremnek.

- Ezután folyamatosan figyelemmel lesznek ránk, folyamatosan jönnek majd ellenőrzések és ha ez mindig megerősítésre kerül, akkor ez mindig egy pozitív szakmai visszajelzés lesz, és ez a szakmai visszajelzés nagy lendületet adhat a csapatunknak is - tette hozzá Horváth Gábor, a L'Altro Étterem tulajdonosa.

null

A Balaton-parti megyék Somogy, Zala és Veszprém kereskedelmi és iparkamarái 2002-ben hozták létre a díjat. Eddig mintegy 120 vendéglátóhely kapt meg az elismerést.

- Nagyon fontosnak tartjuk, hogy azok a vendéglátóhelyek, amelyek színvonalasan működnek kapjanak elismerést és tudjuk őket népszerűsíteni - mondta Németh Krisztina a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara titkára.

A minősítórendszert a három megye gyakorló vendéglátó szakemberei dolgozták ki. A folyamatos ellenőrzések mellet három évente utóminősítést végeznek és akár el is vehetik a táblát. Az idei díjátadón Somogyból négy, Zalából három, Veszprém megyéből pedig két vendéglátóhely kapta meg a minősítést.

Címkék: védnöki tábla, iparkamara, skik, gazdaság