A VOSZ hatályos alapszabálya szerint idén teljes körű tisztújításra kerül sor a szövetség vezetõségében. A szövetség elnökségének döntése értelmében a területi/megyei szervezetek 2016. február és március hónapban tartják Területi Küldöttválasztó Gyűléseiket, amelyeken a megyei elnökök, az országos küldöttek és az országos pótküldöttek kerülnek megválasztásra.

A VOSZ Somogy Megyei Szervezete március 23-án megtartott Területi Küldöttválasztó Gyűlésén, a korábbi évek gyakorlatához hasonlóan, beszámoló keretében a tagok tájékoztatást kaptak a szervezet 2015. évi munkájáról, valamint az idei év terveiről, programjairól. A résztvevők döntöttek a 2016. évi Prima Díjátadó Gála rendezésével kapcsolatos ügyekben is.

Ezt övetően a megyei elnökválasztáson a jelenlévő tagok újra Daxner Gábort választották meg a szövetség megyei elnökének, aki további öt éven át irányítja majd társadalmi megbízatásban a VOSZ Somogy Megyei Szervezetét.

null

Daxner Gábor vállalkozását 1986-ban alapította, Váépszer GMK néven, amely 1990-ben alakult át korlátolt felelősséfű társasággá és máig saját tulajdonában van.

A vállalkozás országos szinten működik fő tevékenysége az építőipar, ezen belül a mélyépítés, a hulladékártalmatlanítás, vákuumos talajvízszint süllyesztés, és az ezekhez kapcsolódó feladatok. Magasépítésben a saját tulajdonú ingatlanok felújítását és értékesítését, illetve passzív házak tervezését és építését is ellátja a cég.

A VOSZ újraválasztott Somogy megyei elnöke a Somogy Megyei Vállalkozói Központ Kuratóriumának korábbi elnöke is volt, jelenleg Kuratóriumi tagja.

A megyei szervezet kiváló és egyre bővülő kapcsolatokat ápol helyi gazdasági és társadalmi szervezetekkel, amelyek közül egyre többen kapcsolódnak be a szövetség megyei munkájába.

Címkék: Daxner Gábor, vosz, Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, gazdaság