Teljes hosszon elkészült egy két nyomsávos kerékpárút, 32 burkolt parkoló és a régi közvilágítási oszlopokat is új kandeláberekre cserélték. A most megépült szakasz 75 millió forintba került.

Az építkezés a Biczó Ferenc utca – Tallián Gyula utca közötti szakasz építésével folytatódik, a munkálatok április 27-én kezdődnek. Ennek során az utca hasonló kialakítást kap, mint az elkészült szakaszokon. Tekintettel arra, hogy a munkákkal párhuzamos kezdődik a kórház építésének utolsó, befejező üteme is, a zavartalan kétirányú gépkocsiforgalom biztosításának érdekében a parkolás a kórház előtti útszakaszon az építkezés alatt mind az északi, mind a déli oldalon átmenetileg nem megengedett.

null

A Városháza kéri az arra közlekedők és az ott élők megértését, és azt is, hogy vegyék igénybe a Németh István fasor egyéb szakaszain kialakított 125 parkolóhelyet, a Dési Huber közben átmenetileg megnyitott 22 férőhelyes parkolót, illetve a környező utcák parkolóhelyeit.

A kórház előtti szakaszon a teljes parkolási korlátozás a közterület építési munkák befejezéséig, várhatóan 2015. július 15-ig áll fenn. Ezt követően a korlátozás már csak egy rövidebb, a kórház építésével igénybevett szakaszra fog vonatkozni.

Címkék: szakasz, elkészült, Németh István fasor, újabb, gazdaság