Csaknem napra pontosan egy évvel ezelőtt adták át a Kaposrétsort és a Galimberti utcát. Akkor Kaposvár polgármestere az utca lakóival együtt ellenőrizte az új út minőségét és azt mondta: csak akkor fizetik ki a kivitelezőt, ha mindenki rábólint. A 28 milliós beruházás jól vizsgázott. Az ott élők azóta is elégedettek.

A 2013-ban indult Bereczk Sándor Út-és Járdafelújítási Program első szakaszában 32 utca újult meg és 42 helyszínen javították a járdákat félmilliárd forintból. A program idén is folytatódott, többek között a Szombathely utcában.

"Az utat leburkolták, új burkolatot kapott és kétoldalt a vízelvezetőt, korábban nem volt vízelvezető egyáltalán. Nagyon szépen megcsinálták, meg vagyunk elégedve" - mondta stábunknak Gyanits Sándor.

A Bereczk Sándor II. Program keretén belül több mint 2 milliárd forint értékben 30 kilométernyi út és járda újult meg, parkolókat és három új zebrát is kialakítottak. A munkálatok jövőre is folytatódnak. A polgármester azt ígérte addig, amíg a kaposvári utak nem lesznek európai színvonalúak.

Címkék: bereczk, sándor, program, gazdaság