A hivatal azt ígéri, hogy a bejelentés követően három munkanap alatt kijavítják az úthibát.

Kátyú

A telet követően sok kátyút kell kerülgetniük az autósoknak városszerte. Ezek pontos helyét leginkább azok ismerik, akik belemennek, vagy nap mint nap járják Kaposvár utcáit.

- A Dózsa György utca például elég kritikus állapotba került, azonkívül a Kaposrétsorra is ráfér az ismételt felújítás, amit most nemrég fejeztek be. Az út szélei azok gyakorlatilag katasztrofálisak néhol - mondta Domb János taxisofőr.

Ehhez egy internetes bejelentő oldalt indít a város Kátyúűző néven a kaposvár.hu és a kaposvármost.hu felületeken, jelentette be ma Szita Károly.

- Tüntessük el Kaposváron a kátyúkat. Kérjük, hogy jelezzék felénk, hogy hol tapasztalnak ilyent, mi pedig azt vállaljuk, hogy három munkanapon belül, 72 órán belül elkezdődik a kátyúnak a kijavítása - mondta Kaposvár polgármestere.

Az internetes oldalon néhány egyszerű lépésben lehet bejelenteni a kátyú helyét. Ehhez pontos címet kérnek és akár fényképet is fel tud tölteni az úthibáról az illető. A városgondnokság illetékesei egy automatikus értesítést kapnak a bejelentésről. Az oldalon nyomon lehet követni, hogy hol tart az útjavítás és jelzik az elkészültét is. A bejelentéseket hétfő reggeltől lehet megtenni.

 

 

 

Címkék: betöm, jelent, kátyú, internet, kaposvár, gazdaság