Az új évadban eddig nem játszott túl sok mérkőzést a somogyi alakulat, a folytatásban azonban változik a helyzet, így biztosan játékba lendülnek majd a fiúk.

fino


A nagy sorozat november 17-én, vasárnap kezdődik Pozsonyban (Közép-európai Liga), majd november 20-án a dunaújvárosi Magyar Kupa-meccs, 23-án pedig a Posojilnica elleni idegenbeli Közép-európai Liga találkozó következik a sorban. És ezután jön a java: november 27-én érkezik Kaposvárra a Holding Graz a Challenge Kupa visszavágójára, két napra rá, 29-én pedig a szintén osztrák Amstetten vendégszerepel a városi sportcsarnokban, Közép-európai Liga összecsapáson. December 5-én, csütörtökön a Dunaferr elleni hazai Magyar Kupa-negyeddöntő visszavágó szerepel a programban, három napra rá, 8-án este pedig a Gorter Kecskemét elleni magyar rangadó zárja a sort, újra a Közép-európai Liga keretein belül. A hazai meccsek egységesen 18.30 órakor kezdődnek majd.

Jó hír, hogy a csapat tagjai közül mindenki egészséges, a múlt héten betegség miatt pihenő Deák Márk is meggyógyult. A fiúk ezen a héten napi két edzéssel készültek az előttük álló komoly feladatokra.

Címkék: sorozat, férfi, kupa, bajnok, Fino, mérkőzés, röplabda, gazdaság