Nem lesz kilométerhiánya a Fino legénységének az előttünk álló hetekben. A csapat sorrendben a Hypo Tirol Innsbruck, az ACH Volley Ljubljana, majd a Posojilnica Aich/Dob otthonában vendégszerepel majd. A két osztrák sztárcsapat és a szlovének büszkesége saját otthonában minden bizonnyal győzelemre készül majd a magyarok ellen, de a mieink szeretnék bizonyítani, hogy idegenben is van tartásuk, és ha úgy alakul a mérkőzés, akkor akár szettet, szetteket is rabolni szeretnének majd a mezőny első feléhez tartozó társulatok ellen.

Fino

Demeter György együttesének munkáját a több kisebb betegség mellett egy sérülés is hátráltatja: a feladó ifjabb Laszczik Iván, aki kénytelen volt kihagyni a pozsonyiak elleni meccset, derékbántalmakkal küszködik, és a napokban derül ki, hogy mennyire komoly a probléma. A két fiatal, Lesznyik Károly és Bozóki Bence pedig megfázással bajlódik.

A fiúk hazai környezetben készülnek, majd pénteken kelnek útra Ausztriába. A hosszú út után jól esik majd a pihenő és az átmozgató edzés, szombaton 19 órától pedig jöhet az ex-kaposvári Koch Róberttel és Kaszap Tamással felálló Tirol elleni találkozó. Az osztrákok a második, a magyarok pedig a nyolcadik helyről várják az első szervát.

Címkék: demeter, fino, röplabda, kaposvár, sport, gazdaság