Érvényesítés: Az azonnali, helyben történő érvényesítéshez a Kaposvár Kártya, a lakcímkártya és a szombati parkoló kártya szükséges. A szombati parkoló kártya cseréje esetén (rendszámváltozáskor, ill. új parkoló kártya kiváltásakor) a forgalmi engedélyre és a jogosítványra is szükség van. A hosszabbítás díja a kiváltási ár 50%-a, br. 635 Ft/fő, illetve 6-14 éves gyermek vagy nyugdíjas részére br. 320 Ft/fő. A gördülékeny ügyintézés érdekében egy családtag a család többi tagjának kártya érvényesítését vagy igénylését is intézheti egyszerre a szükséges kártyák és okmányok megléte esetén.

Új kártya: Aki még nem rendelkezik Kaposvár Kártyával, természetesen új kártyát is igényelhet ezen időszak alatt. A kiváltáshoz személyi igazolványt, lakcímkártyát és egy fényképet (papír vagy digitális formátumú arcképet) kell hozni. A kiváltási ár br. 1270 Ft/fő, 6-14 éves gyermek vagy nyugdíjas számára br. 635 Ft/fő. Az új kártya a Tourinform irodában vehető át az igényléstől számított 3 hét elteltével automatikusan, külön értesítés nélkül. Kaposvár Kártyát kaposvári állandó lakcímmel rendelkező lakosok és a nem állandó lakos, de kaposvári oktatási intézményben tanuló nappali tagozatos diákok igényelhetnek.

A Kaposvár Kártyával kapcsolatos minden ügyintézés (új kártya kiváltása, érvényesítés, letiltás, parkoló kártya) csak a Tourinform irodában történik.

Nyitva tartás:

hétfő - péntek: 09:00 - 17:00
szombat: 09:00 - 14:00

A Kaposvár Kártya elfogadóhelyeiről a www.kaposvarkartya.hu oldalon tájékozódhat minden kedves érdeklődő.

További információ:

Tourinform Kaposvár, 7400 Kaposvár, Fő u. 8.
Tel.: 82/512-921, Fax: 82/320-404, kaposvar(kukac)tourinform.hu

Címkék: új kártya, parkoló kártya, érvényesítés, Tourinform Iroda, Kaposvár Kártya, gazdaság