A felújított Zsolnay Mauzóleumot,az ókeresztény sírkamrákat és a bazilikát kereste fel a legtöbb turista az elmúlt napokban Pécsett. Több száz, szervezetten érkező, többségében idősekből álló csoport fordult meg a városban, nagyjából másfél-kétszer annyian, mint egy átlagos hétvégén, mondta el az egyik nagy szálloda vezetője. Villányban csúcsforgalom volt, szabad szállás alig akadt. A dél-baranyai település kínálta a minőségi borturizmus a hazaiak és a külföldiek körében is egyre népszerűbb.

Több ezres forgalom volt a fürdőkben is, meglepő módon a kisebb helyeket keresték fel a vendégek: Siklóst, Szigetvárt, vagy a Somogy megyei Barcsot, ahol a gyerekekkel érkezőket különféle élményelemek is szórakoztatták a medencékben.

Több, mint háromszázan buliztak péntek éjjel a kaposvári Virágfürdő éjszakai zenés fürdőzésén. A kilenctől éjjel egyig tartó, Zumba és Latin Dance bemutatókkal színesített estéhez az Aqua Fittlesz is csatlakozott. Akinek nem volt elég forró a hangulat a medencékben a szanunákban izzadhatott tovább. A hangulatot Dj Link fokozta egyre jobban az estén.

Vasárnap és hétfőn is csúcsra járt a kaposvári fürdő. A két napa alatt ezren csobbantak az élménnyel teli medencékbe.

Nézze meg az éjszakai fürdőzésen készült anyagunkat!

 

Nézze meg a kaposvári fürdő fotó galériáját is!

 

 

Címkék: népszerű, dél-dunántúl, forgalom, Barcs, fürdő, gazdaság