A közelmúltban kezdődött el a Magyar Cukor Zrt. következő kampányában dolgozó munkavállalók kiválasztása, melyben a munkaügyi szervezet kaposvári kirendeltsége is segítséget nyújtott a vállalatnak.

cukorgyar

A kvalifikáltabb munkakörökben az előző években már bevált szakembereket kívánja a cég foglalkoztatni, a szakképzettséget nem igénylő feladatokra azonban a kirendeltség adatbázisában található álláskeresők közül szeretne munkavállalókat a Magyar Cukor Zrt.

cukorgyar


A gyár munkaerőigényének kielégítése és a megyei álláskeresők számának csökkentése érdekében a munkaügyi szervezet a közelmúltban 100 somogyi álláskeresőnek írt levelet, ismertetve a számukra felkínált lehetőséget. Július 13-án tart számukra a kaposvári kirendeltségen a cég képviselője és a munkaügyi központ munkatársa tájékoztatót. Itt egyedülálló módon a munkavállalókat kereső cég - megköszönve az álláskeresők érdeklődését - minden jelenlévőnek két kilogramm cukrot fog ajándékozni. Az akció az álláskeresők kiszolgáltatottsága mellett a hatóság és a döntéshozók pozitív emberi hozzáállására is felhívja a figyelmet - közölte a Kaposponttal a megyei kormányhivatal.

Címkék: toborzás, gyár, cukor, munka, Kaposvár, gazdaság