A Füredi utca 4-es és 6-os számú házat felújítják. Az állványok nehezítik a házba bejárást - mondják a lakók. Pedig két bejárat is van. Az egyik szerint a hátsó ajtó alig nyílik ki. Van, amikor be is zárják. Az első ajtónál pedig alift nem működik, ott csak lépcsőn lehet menni. Volt már itt tűz a házban, akkor is mindenkinek az utcára kellett rohanni. Ha most is baj lenne, bent égnénk - mondja egy másik lakó.

Csak azt nem értjük, hogy miért nem szedik már el az állványokat. Napok óta ugyanis nem dolgozik itt senki- teszi hozzá. Felháborítónak tartják, hogy senki sem foglkaozik az ügyükkel. Pedig már a tűzoltóságot is megkeresték.


A társasház kezelő, Olader Bt. vezetője, Páder József azt mondja: napokon belül megoldódik a probléma. Befejezik a munkát. A nagy szél miatt nem tudtak a munkások az egyik oldalon dolgozni. A hátsó ajtó sincs már lezárva. Azt egyébként azért kellett meglépniük, mert rendszeresen a tetőn át közlekedtek a gyerekek a másik lépcsőházba. Páder József szerint ez életveszélyes volt. Most mindegyik bejárat használható. Van azonban olyan, amelyik résnyire nyílik. Ezért türelmet kér a lakóktól.









Címkék: Füredi, lakó, társasház, utca, tűz, gazdaság