drv számla

A balatonpartiaknak csaknem ezer forintot kell fizetniük egy köbméter vízért. 40 ezer háztartásban kerül hasonlóan sokba a szolgáltatás. Ennek ellenére a Dunántúli Regionális Vízmű fogyasztói közül sokan elégedetlenek a minőséggel. Ádám László, Hetes község polgármestere korábban elmondta: a településen a fejlesztések elmaradtak, az ivóvíz minősége rossz, a nyomás elfogadhatatlan.

Ezzel szemben sajtóinformációk szerint az egykori elnök-vezérigazgató 2006-ban kétszer vett fel három-hárommillió forint végkielégítést. Két éve pedig 40 millió forintos jutalommal vonult nyugdíjba. .Winkler Tamás Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. jelenlegi igazgatója ezeken nem lepődött meg. A vízügyi szakemver hozzátette: elég furcsa dolgokat tapasztalt az elmúlt két hónap alatt, éppen ezért is rendelt el egy általános jogi kivizsgálást a társaság korábbi ügyeit illetően. A Siófoki Rendőrkapitányság csalás gyanúja miatt indított nyomozást.

drv számla

Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: egy magánszemély tett feljelentést azzal kapcsolatosan, hogy egy közüzemű szolgáltató a törvényben előírtaknak nem megfelelően, azokat átlépve túlságosan nagy díjkiszabást tett közzé a működési területén és az ez által befolyt összegeket jogszabályellenesen költötte el. Igazságügyi könyvszakértőt is bevontak az eljárásba. A rendőség azt is vizsgálja, hogy van-e öszefüggés a magas vízdíj és az egykori cégvezetők juttatásai között.

Címkék: vízdíj, DRV, jutalom, gazdaság