A 25 méteres és a tanmedence addigra teljesen elkészül. A kapos.hu videós hírportál információi szerint a vízminőség hatósági vizsgálatát követően veheti majd birtokba a nagyközönség a medencéket terheléses próbára. A termál- és wellnessrészleg, a szaunák és a külső kiúszó átadása egy-másfél hónappal később várható. A csaknem 3 és félmilliárd forintos beruházás tavaly tavasszal kezdődött.

A látványtervek

 


Kattints a képre a galériához!Kattints a képre a galériához!Kattints a képre a galériához!Kattints a képre a galériához!Kattints a képre a galériához!Kattints a képre a galériához!Kattints a képre a galériához!Kattints a képre a galériához!Kattints a képre a galériához!Kattints a képre a galériához!Kattints a képre a galériához!
Kattints a képre a galériához!
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A fürdő rekonstrukciójának keretében kilenc új medence épül, köztük új termál-, víz alatti gyógytorna-, súlyfürdő- és terápiás medence is. Az egész építmény átalakul, a földszinti előtérbe kerülnek az öltözők. Eddig nincsen csúszás a tervekhez képest, így jó esély van rá, hogy ősztől a közönség birtokba vehesse az Európai Unió 750 millió forintos támogatásával újjászületett fürdőcentrumot.

Az összesen közel 3,5 milliárdba kerülő komplex egészségturisztikai fejlesztés révén a kaposvári fürdő országos jelentőségűvé válik, amely egyaránt szolgálja a szórakozást, a pihenést, a gyógyulást és a sportot. a kaposváriak és a városba érkező vendégek. A 14 medencés fürdőkomplexum nemcsak a kaposváriak, de a környékre érkező vendégek figyelmére is számot tarthat, így jelentős szerepet kaphat a Dunántúl nemzetközi gyógyturizmusában. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy a létesítmény az átépítés után az eddigi 49 helyett 67 embernek ad majd munkát.

Címkék: gazdaság