A Tallián Gyula utca Fő utca – Németh István fasor közötti szakaszának felújítása miatt az alábbi forgalmi változások várhatók:

Augusztus 5-én reggel 6:00 órától tilos lesz parkolni a Tallián Gyula utca Fő utca – Bajcsy-Zs. utca közötti szakaszán. Augusztus 10-től parkolási tilalmat vezetnek be a Tallián Gyula utca Bajcsy-Zs. utca – Németh István fasor közötti szakaszán.

Augusztus 16-17-én, valamint 23-24-én burkolatmarási és aszfaltozási munkák miatt a Tallián Gyula utca Fő utca - Németh István fasor közötti szakaszán a fél útpályát a forgalom elől váltakozva lezárják, a forgalom egy sávon haladhat.

Augusztus 16-17-én és 23-24-én a 10-es helyi buszjárat útvonala a Fő utca – Virág utca – Németh István fasor útvonalra módosul. A járat a Tallián Gyógyszertár helyett: Fő utca Slendy Pékség előtt veszi fel az utasokat. A kórházi megálló helyett: a Tallián Gyula utcában, közvetlenül a Németh I. fasor után áll meg.

Ezeken a napokon a Bajcsy-Zs. utca zsákutca lesz, a Táncsics Gimnáziumtól a Tallián Gyula utcáig tartó szakaszon.

Augusztus 16-17-én és 23-24-én nem lehet várakozni a Virág utca Németh I fasor - Bajcsy-Zs. u. közötti szakaszán.

Az útfelújítás teljes befejezése (aknafedlapok szintre emelése, burkolati jel festés) 2010. szeptemberében várható.

Bajzik Imre, Kaposvár Város Önkormányzatának műszaki és pályázati igazgatója elmondta: a felújítás alatt a mentők számára zavartalan bejárást tudnak biztosítani a kórházba. Egy Németh István fasor felőli kapu megnyitásával, továbbá ki lesz nyitva a Biczó Ferenc utca felől a Bajcsy-Zsilinszky utca a kórház gazdasági forgalmának a lebonyolítására.

Címkék: közlekedés, gazdaság