A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal tájékoztatása szerint (is) 2016. június 19-től 2017. január 08-ig terjedő minőség-megőrzési idővel rendelkező csokoládé termékeket von ki a forgalomból a MARS Incorporated élelmiszervállalat.

A termékvisszahívás, a termékben talált műanyag szennyeződés miatt vált indokolttá 55 országban, köztük Magyarországon is.

A vizsgálat jelenleg még tart, a hatóság kéri a fogyasztókat, hogy aki vásárolt a 2016. június 19. és 2017. január 08. közötti minőségmegőrzési időkkel ellátott SNICKERS®, MARS®, MILKY WAY®, CELEBRATIONS® és MINI MIX® termékekből, az ne fogyassza el!


ezek a termékek lehetnek érintettek a visszahívásbanezek a termékek lehetnek érintettek a visszahívásbanezek a termékek lehetnek érintettek a visszahívásbanezek a termékek lehetnek érintettek a visszahívásbanezek a termékek lehetnek érintettek a visszahívásbanezek a termékek lehetnek érintettek a visszahívásbanezek a termékek lehetnek érintettek a visszahívásban
ezek a termékek lehetnek érintettek a visszahívásban
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Az alábbi táblázatot a gyártó hozta nyilvánosságra, alatta pedig a közleményüket is változtatás nélkül közöljük.

A Mars Magyarország elővigyázatosságból visszahívja egyes termékeit – Milky Way Mini, Celebrations, Snickers Mini, MARS Mini és Multipack -, mivel tudomására jutott, hogy egy darab termékben kisméretű műanyagdarabot találtak.

A visszahívás csak az alábbi, Hollandiában gyártott termékeket érinti, és nem érinti a más lejárati dátummal vagy gyártási számmal jelölt termékeket vagy a máshol gyártott termékeket.

Ez egy elszigetelt esemény és kizárólag a fenti termékek lehetnek érintettek. Másfajta csokoládék, más kiszerelésű vagy méretű termékek, más lejárati dátumú vagy gyártási számú, illetve máshol gyártott termékek nem érintettek.

Kérjük azon fogyasztókat, hogy akik a felsorolt gyártási számú terméket birtokolják, azokat ne fogyasszák el, hanem vegyék fel a kapcsolatot a MARS-sal az alábbi elérhetőségeken:

06-40-181-923 (9 és 17 óra között)
patrikp(kukac)mediapost-hitmail.ro

A Mars Magyarország őszintén sajnálja, ha vevőit kellemetlenség érte. Minden vásárlónktól elnézést kérünk!

Címkék: mars, csoki, csokoládé, egészségügyi anyagok