Simonfa - Postaút - Ropolyi elágazás - Kisböszénfa - Böszénfa - Simonfa. Ez a Vukov Péter emléktúra útvonala. A túra hossza 28.4 km, a szintkülönbség 480 méter.

Vukov Péter 2011-ben hunyt el. A természetjárás barlangász és gyalogos szakágában is ismert volt és mindig is ismert marad. Munkájával, tudásával sok turistaút, túramozgalom létrehozásában vett részt.

A Meteor Természetbarát Turista Egyesület szervezésében a rövidebb távon 66 fő, a hosszabbon 61 fő indult és teljesítette a túrát. A túra során az ellenőrző pontokon ásványvíz és egy kis meglepetés várta a túrázókat. A túrán horvát és szlovén természetjárók is részt vettek.


A Meteor Természetbarát Turista Egyesület felvételeiA Meteor Természetbarát Turista Egyesület felvételeiA Meteor Természetbarát Turista Egyesület felvételeiA Meteor Természetbarát Turista Egyesület felvételeiA Meteor Természetbarát Turista Egyesület felvételeiA Meteor Természetbarát Turista Egyesület felvételeiA Meteor Természetbarát Turista Egyesület felvételeiA Meteor Természetbarát Turista Egyesület felvételei
A Meteor Természetbarát Turista Egyesület felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

 

 

 

Címkék: Meteor Természetbarát Turista Egyesület, Vukov, Zselic, túra, egészségügyi anyagok