A rendezvény reggel 9 órakor vette kezdetét, s a nap folyamán több mint 400 sportolni vágyó vendég fordult meg a kaposvári Fitness Arénában. Akik még nem választottak maguknak sportágat a bemutató óráinkon próbálhatták ki csoportos foglalkozásaink széles tárházát.  A Spinning maratonon a lelkes biciklisták oktatóinkkal együtt rendesen megizzadtak. Több 100 km-t tekertek le együtt, jó hangulatban.
Családi napunkon 6 csapat küzdött egymással fej-fej mellett egész nap. A főzőversenyen is kitettek magukért a csapatok, a finom ételeket rangos szakmai zsűri kóstolta végig. A családi nap fénypontja a kötélhúzó verseny volt, ahol meglepő eredmények születtek! Kitartásuknak köszönhetően Bozsó Zoltán által vezetett kék csapat felülemelkedett a többieken, s így a dobogó legfelső fokára ők állhattak. Második helyen a fekete csapat végzett Csiki Klári vezetésével, míg a harmadik a sárga csapat lett, Mülléder Gábor vezetésével.
A délután gyermekzsivajtól volt hangos. 14 órától rengeteg gyermekprogram várta a legkisebbeket: arcfestés, ugráló vár, óriás trambulin, bohóc, valamint a Mágika kreatív foglalkozása.

fittness
Az ingyenes szűrővizsgálatoknál szó szerint egymás kezébe adták a „kilincset” a vendégek, akik a felmérésen számszerűsíthették fittségi szintjüket, s mindemellett hasznos életmód és táplálkozási tanácsokkal gazdagodhattak. Sokakat vonzott az ingyenes flabélos használat, valamint a szkander és petanque bajnokság is.
A tombolasorsoláson sok mosolygós arcot láthattunk, hiszen többszázezer értékű Fitness Aréna ajándék talált gazdára ezen a napon.
A Fitness Aréna látogatói megmutatták, hogy számukra igenis fontos a társadalmi szerepvállalás. A kórház gyermekosztályának szervezett gyűjtés sikerrel járt: rengeteg adomány gyűlt össze az adakozó kedvű sportembereknek köszönhetően. A vöröskereszt véradó termét 33-an keresték fel, így szombat estére jó páran elmondhatták magukról, hogy megmentették három embertársuk életét.
Az esemény egy fontos bejelentéssel zárult: Csiki Klári elmondta, hogy nyár végére a Fitness Aréna megújul, nagyobb öltözők, termek és recepció várja a sportolni vágyókat!

További képekért  kattintson a linkre!

Címkék: fittnes, aréna, rendezvény, születésnap, kaposvár, egészségügyi anyagok