A három éves kislány két éve küzd a gyilkos kórral. Ez idő alatt 17 kemoterápiás, 54 sugárkezelésen, 10 műtéten és gyógyszeres kezelésen esett át, azonban pár hete így is újabb áttéteket találtak a szervezetében. A magyar orvosok már lemondtak róla, csak egy nagyon drága külföldi immunterápiás kezelés maradt az egyetlen lehetősége.

A család azonban már nem tudta ezt finanszírozni, így nagyon nagy szükségük volt a segítségre.

Szerencséjükre több hazai sztár is az ügy mellé állt, jótékonysági koncertet szerveztek melynek bevételéből támogatták a családot. Ezen felül a Tündérke alapítvány, a Daganatos.hu Alapítvány is hatalmas segítségükre volt, így sikerült elutazniuk Vietnámba, a kezelés helyszínére. Sajnos a hónapokig tartó terápiát biztosan nem tudják saját erőből finanszírozni így továbbra is elkél a segítség.

beteg

„Köszönettel tartozunk a Daganatos.hu Alapítványnak, és annak a sok ezer embernek, akik hozzájárultak, hogy a mi drága Vivienünk esélyt kapjon az életre. Soha nem gondoltam volna, hogy ennyi jó ember van ebben az országban, akik még akkor is segítenek, ha maguk sincsenek könnyű helyzetben” – mondott hálát Vivien vietnámi ágya mellől az édesanya, Kovács Brigitta, akitől azt is megtudtuk, hogy a neves vietnámi orvos szerint Vivien egyelőre jól reagál a kezelésekre, és minden jól alakul, akkor egy műtét és várhatóan kb. 3 hónap kezelés után gyógyultan hazatérhetnek.

Eddig összesen kb. 5 és fél millió forint gyűlt össze, és az optimista számítások szerint még legalább ugyanennyire van szükség, hogy finanszírozni tudják az életmentő kezelést. Az összefogás továbbra is nagyon fontos!

A hivatalos Facebook oldalon minden információt megtalál az, aki tovább támogatná a családot, és kíváncsi arra, hogyan halad Vivien kezelése: Link

Számlaszám: 10700615-66161422-51100005

Címkék: vietnám, daganatos, kezelés, rák, orvos, egészségügyi anyagok