JELENTKEZZEN MOST! Az első 20 bejelentkező beteg részére ingyenes az állapotfelmérő orvosi vizsgálat!!!

A Microstim kezelés a legújabb gyógymód a szerzett érszűkület valamint a hajszálérbetegségek gyógyításában és megelőzésében.
A kezeléssel az elzáródott területekre juttatják el a sejtek számára nélkülözhetetlen oxigént. A hajszálérbetegségek kezelése ma nagy probléma, ez korunk egyik legelterjedtebb és legsúlyosabb népbetegsége.

A Microstim Terápiával a hajszálér betegségek súlyosbodását tudják megállítani a kollaterális keringés javítása révén. A terápiával a betegek állapotának javulása figyelhető meg, az érszűkület fokától függően.

A betegek kedvezményes áron vehetik igénybe az állapotfelmérő vizsgálatot, amely az akció keretein belül most 6000 Ft helyett, mindössze 2500 Ft-ba kerül.
A vizsgálatot sebész orvos végzi, amely egy általános vizsgálatból és egy doppler mérőműszerrel végzett vizsgálatból áll. Ha az orvos érszűkületet diagnosztizál, és Ön úgy dönt, megkezdi a kezeléssorozatot, akkor 20 alkalommal hétfőtől – péntekig 1 hónapon keresztül kell eljárni, naponta, az állapottól függően. 30-45 percesek a kezelések, melyet a végén egy kontrollvizsgálat követ, ami ingyenes.

Minden beteg számára elérhetővé szeretnék tenni a kezeléseket, ezért két akciót is kínálnak párhuzamosan:

1.    Komplex terápia esetén (Microstim terápia + Interstim terápia) 50%-os kedvezményt biztosítanak, tehát 65.000 Ft-ért vehető igénybe a 2 terápiás kezelés
2.    Microstim terápia eredetileg 80.000 Ft-os árából 15.000 Ft-ot elengednek.

MICROMED Terápiás Központ: Kaposvár, Biczó Ferenc u. 19.
Bővebb információ: www.micromedkft.com

Címkék: MICROMED Terápiás Központ, érszűkület, javulás, kezelés, akció, egészségügyi anyagok