Szinte minden második felnőtt társkereső hirdetésben egyetemista lányok keresnek szexpartnert. Azonban az esetek többségében ezek a hölgyek szinte sosem láttak még felsőoktatási intézményt, nem beszélve arról, hogy korban is igencsak felűről verik az elképzelt korhatárt.

Az viszont már szinte általános, hogy csinos főiskolások aktmodellként, vagy pornószínésznőként keresik meg a magas tandíjra valót.

Valóban létezik szex a megélhetésért, esetleg a tandíjért! Franciaországban egy diáklány könyvet is írt titkos pénzkereseti tevékenységéről, a partnereiről. Laura spanyol-olasz szakos egyetemistaként alig tudta kiadásait fizetni, szülei sem támogatták, ezért úgy döntött, áruba bocsátja testét.

Önéletrajzi könyvéből kiderül, hogy a kuncsaftok nagy része gazdag és házas üzletember, akik átlagosan 400 eurót fizettek egy alkalomért. Franciaországban a becslések szerint 20-40 ezer egyetemista él abból, hogy órák után alkalmi prostituáltként dolgozik. Laura botránykönyvére még a francia kormány is odafigyelt.

Bizonyos esetekben csupán reklámfogás, máskor meg tényleg szemrebbenés nélkül pornóznak az egyetemista lányok?

Magát bemutatkozásában pécsi filozófia szakos hallgatónak valló lány választotta az önmegvalósítás nem mindennapi formáját. Vagy csak mi vagyunk ennyire prűdek, és gondoljuk azt, hogy a felsőoktatásban megforduló hallgatók nem választják ezt a pénzszerzési lehetőséget?

Elgondolkodtató, hogy valóban egyetemi hallgatóról van-e szó vagy csak jó reklámfogás, ami hozza a nézettséget? Esetleg ennyire nem megoldott az egyetemi tanulmányok finanszírozása, hogy valóban eddig kell merülni a mocsárban.

Egy korábbi írásunkban már beszámoltunk a webkamera előtt magukat kellető lányok jelenségéről, az azonban nem egyértelmű, hogy pénzkeresetről vagy magamutogatásról van-e szó.

A pszichológus szakemberek szerint a korszellem tehető felelőssé, és inkább a nők körében jellemző a magamutogatás.

Az viszont szégyen, hogy egy értelmes fiatal nőnek ne legyen más választása, csak a szexipar. Nesze neked élethosszig tartó tanulás!