Vége a somogyi futballszezonnak, és az évad lezárásaként díjátadással egybekötött évzárót tartott az MLSZ Somogy Megyei Igazgatósága Kaposváron. A rendezvényen a 2011/2012-es évad legeredményesebb csapatait és játékosait köszöntötték. A megyei labdarúgó-bajnokságokban az elmúlt hónapokban 96 egyesület vett részt.


Megőrizték a helyüket az élvonalban a kaposváriak az idei Látványtánc Európa-bajnokságon. A szlovákiai Léván megrendezett eseményen négy egyesület fiataljai is részt vehettek, és szinte egymást érték a dobogós helyezések. A Team Kaposvár fennállásának eddigi legeredményesebb időszakát zárta: a klub három produkcióval indult, és mindhárom gyakorlat első helyezést ért el. Egyéniben Szerafin Luca és Szerb Kata állhatott fel a dobogó tetejére.

Idén sem maradt érmek nélkül Kaposvár a felnőtt atlétikai országos bajnokságon. A Szekszárdon megrendezett rangos viadalon népes csapattal szerepelt a Favorit MG Produkt Atlétikai Club. A legjobb eredményt a női 5000 méteres síkfutásban érték el a somogyiak: Czebei Réka a második, a mindössze 17 éves Hideg Regina pedig a nyolcadik helyet szerezte meg.

Egyelőre még nem kíván visszatérni a Fino Kaposvár együtteséhez a 31 esztendős röplabdázó, Dávid Zoltán. A bivalyerős ütéseiről ismert játékosnak nem úgy sikerült az előző két éve, ahogy azt várta magától. A következő szezonban azonban ismét a világ legerősebb bajnokságában, az olasz élvonalban bizonyítana.