Óriási megdöbbenésre kiesett a férfi kosárlabda NB I-ből a KKK. Ez már az utolsó forduló eredményeitől függetlenül korábban eldőlt. Végül aztán hazai pályán a Szeged együttesétől is kikapott a csapat, amely a következő szezont a másodosztálynak számító NB I/B piros csoportjába kezdi majd meg.

Gólzáporos mérkőzésen nyerte meg az NB III-as pontvadászat utolsó fordulóját a Kaposvári Rákóczi FC labdarúgócsapata. Székely Tibor tanítványai az Érd együttesét fogadták a cukorgyári gödörben és a sikernek köszönhetően a tabella negyedik helyén végeztek.

56. alkalommal rendezték meg a hétvégén a Csik Ferenc Emlékversenyt Kaposváron. A háromnapos megmérettetésre az ország minden pontjáról érkeztek úszók. A Kaposvári Sportközpont és Sportiskola tehetségei több számban is remekeltek.

20 csapat részvételével rendezte meg idei pünkösdi strandröplabda tornáját a Búzavirág SC. A desedai szezonnyitó viadalra nemcsak kaposvári párosok neveztek.

Ismét rangos fitnesz versenyt szervezett a közelmúltban a kaposvári Bakó-Sas Fitnesz SE. A nagyszabású seregszemlén több mint 300 egyéni és csapatprodukciót láthattak az ítészek. Ezúttal egy viszonylag új kategóriában is megmérkőztek a fiatalok, hisz a Gyerek Fitness Challenge Magyar Kupa küzdelmeit is most rendezték meg.

Több rekord is született az országos terepíjász versenyen Kaposváron. A Tókaji Parkerdőben 24 lőállásról kellett célba találniuk az indulóknak.