Kaposvár élvonalbeli férfi- és női röplabdacsapata is érmet szerzett a Magyar Kupában. A hölgyek nyakába bronzérmet akasztottak néhány nappal ezelőtt az Érd Arénában, az urak pedig nyolc év után ismét aranynak örülhettek.

Idén is köszöntötte bajnokait Kaposvár. Városunkban régi hagyomány már, hogy az előző esztendőben kiváló eredményeket elérő sportolóknak és edzőiknek a polgármester mond köszönetet.

25 éve alapították a Kaposvári Vízilabda Klubbot. Az egyesület a közelmúltban egy bállal ünnepelte meg az elmúlt negyed évszázadot. A KVK közösségét a város polgármestere emlékplakettel köszöntötte.

Hatalmas lendülettel kezdte a tavaszi szezont a Kaposvári Rákóczi FC NB III-as labdarúgócsapata. Székely Tibor tanítványai előbb 6-1-re győztek a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő otthonában, majd hazai pályán 4-0-ra a Dunaföldvár együttesét is kiütötték. Most hétvégén pedig tíz emberrel, hátrányból felállva is nyertek 2-1-re a Nagykanizsán. A következő összefoglaló a cukorgyári gödörben készült, a Dunaföldvár elleni meccsen.

A Fight Club Kaposvár vendége volt nemrégiben a thai-boksz legenda, Rehák György. A harcos egy egész napos szemináriumra várta az érdeklődőket a Rákóczi téri edzőteremben. A fórumon tanítványa, az Európa-bajnok Birics Tamás is részt vett.

Április 20-án rajtol el az idei Cross Run. A MATE Kaposvári Campusa és a Magyar Honvédség által közösen rendezett terepakadályfutó versenyre ezúttal is több száz nevezőt és rengeteg érdeklődőt várnak a szervezők.