Magabiztos győzelmet aratott a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapata a Kecskemét ellen vasárnap este. A címvédő somogyiak a bajnokság 19. körében 3:0-ra győzték le az alföldieket. A somogyi rekordbajnok így továbbra is vezeti az Extraliga tabelláját, és zsinórban már a 13. sikerét könyvelhette el.

Hetek óta a tavaszi folytatásra készül a Kaposvári Vízilabda Klub csapata. A KVK 6 győzelemmel 1 döntetlennel és 6 vereséggel zárta sz őszi szezont, így kilenc év után ismét a felsőházból várhatja a középszakasz rajtját.

Oldja a stresszt, javítja az erőnlétet, fokozza a koncentrációt és a reakciókészséget. Ezt mondják azok a sportolók, legyenek bár profik, vagy amatőrök, akik birkózásban is kipróbálják magukat. Sőt, az egyik kaposvári edzőterem óráit olyanok is látogatják, akik maguk más harcművészetekben jeleskednek.

A Zalaegerszegi Kölcsey Ferenc Gimnáziumba került a Futsal Diákolimpia trófeája. A döntőt Kaposváron rendezték meg a közelmúltban.

A kaposvári Nagyboldogasszony Római Katolikus Iskolaközpont adott otthont néhány nappal ezelőtt a tollaslabda diákolimpia somogyi döntőjének. A megmérettetésen több korcsoportban, nagyjából száz tanuló ragadott ütőt.

Rászoruló gyerekeknek szánt szemüvegekre gyűjtöttek pénzt nemrégiben a kaposvári dartosok. A klubnál már hagyomány az éve eleji jótékonysági verseny. Most a Lions Klubbal közösen szervezték meg a viadalt.