A napokban megkezdte a felkészülését a tavaszi szezonra a Kaposvári Rákóczi FC NB III-as labdarúgócsapata. A somogyi zöld-fehérek új vezetőedzővel várják a folytatást. Székely Tibor személyében egy tapasztalt, a honi labdarúgás minden szegmensét jól ismerő, Pro Licences szakember vette át az együttes irányítását.

A Paks ellen aratott igen fontos győzelmet a Kometa Kaposvári Kosárlabda Klub a bajnokság 17. fordulójában. A KKK vasárnap este 83-68 arányban múlta felül az ASE együttesét. A Kaposvár győzelmével nemcsak a Paksot tudta megelőzni a tabellán, hanem a tizenegyedikről egészen a nyolcadik helyig lépett előre.

Hazai pályán szettveszteség nélkül győzte le az Extraliga 12. fordulójában a Kaposvári Női Röplabda Club együttese a balatonfüredi Szent Benedek Röplabda Akadémia csapatát. A péntek esti sikerrel, ha így folytatják, Vincent Lacombe tanítványai az első négyben is zárhatják az alapszakaszt.

A Norbi Barátai elnevezésű csapat a döntőben büntetőkkel hódította el a győztesnek járó serleget az M-Car öregfiúk kupán. A 35 év felettiek teremlabdarúgó tornáján a kaposvári sportcsarnokban 15 csapat lépett pályára.

A közelmúltban ismét Sulipóló bajnokságot rendezett a Kaposvári Vízilabda Klub. Az esemény korábban is nagy népszerűségnek örvendett az iskolák körében, ezért is gondolták úgy az egyesület vezetői, hogy 2020 után most újra meghirdetik ezt tornát.

Újabb versenyeken bizonyíthatnak pár napon belül az Eötvös Loránd Műszaki Technikum diákjai. A kadét és rendészeti tanulókból álló háromfős csapat ugyanis bejutott a szituációs önvédelmi viadal országos döntőjébe. Ezzel egy időben pedig a Kinizsi Közelharc Kupára is készülnek a kaposvári fiatalok. Mindkét megmérettetésen a helyesen alkalmazott technikák mellett, különleges hangsúlyt kap a jól kidolgozott stratégia is.