Küzdős meccsen aratott fontos győzelmet a Kometa Kaposvári Kosárlabda Klub élvonalbeli csapata a Honvéd gárdája ellen a hétvégén. Az OB I-es bajnokság kilencedik fordulójában a hazai pályán játszó KKK 75-69 arányban múlta felül riválisát. A somogyiak legjobbja a 28 pontig jutó Abell volt.

Vereséget szenvedett a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapata múlt hét szerdán a svájci Chenois Geneve ellen. A magyar bajnok együttes a CEV Kupa legjobb 16 közé jutásért rendezett párharc első mérkőzésén 3-0-ra kapott ki, hazai pályán. A vendégek szinte végig kézben tartották a meccset, a Fino egyedül a harmadik szettben állt közel a szettgyőzelemhez.

A "Tuskirály" volt a vendége a Kaposvári Sportközpont és Sportiskolának néhány nappal ezelőtt a Körcsarnokban. Dr. Hegedűs Csaba, olimpiai-, világ- és Európa-bajnok birkózó "Menny és pokol" címmel tartott motivációs előadást.

A kaposvári Klebesberg Középiskolai Kollégium nyerte meg az Eötvös Kupát. Ezt a vetélkedőt a somogyi kollégiumok számára idén először, hagyományteremtő szándékkal hirdették meg több sportágban. A résztvevők így unisex fociban, leány kézilabdában, kötélhúzásban, szkanderben, illetve egyéni és vegyes páros asztaliteniszben mérhették össze egymással erejüket és ügyességüket.

Nyílt versenyt szervezett a közelmúltban a Kaposvári Vikingek Darts Club. A viadalra több mint félszáz nevezés érkezett.

Nemrégiben rendezték meg Kaposváron a Dr. Böszörményi-Nagy Géza Sakk Emlékversenyt. A Polgárok Házában megszervezett viadalra 64-en regisztráltak, vendégként pedig a névadó unokája is részt vett a megmérettetésen.